|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Spatyom Chat | Blog | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
||||
|
||||
|
4.Mersin Parapsikoloji Metafizik Toplantısı 4.Ekim Pazar Günü yapılmıştır.Ancak duyurusu yapılmamıştır.4.Toplantıya katılım 10 kişi olmuştur.3.Toplantıya katılım 23 kişi olmuştur.
5.Mersin Parapsikoloji/Metafizik Toplantısı: 18 Ekim Pazar Günü Saat 15:00'da Viranşehir-Kahve Evi Toplantı Salonun'da yapılacaktır. Konu: Astral Seyehat Teleati Durugörü olacaktır.Ayrıca farklı konularada değilnilecektir. NOT: Kahve Evi:Cengiz Topel Caddesi Üzeri. Beyaz Viranşehir şehir içi ulaşım araçlarına binilirse Kahve Evi'nin önünde inilebilinir.Araç,Mezitli Belediyesinin yanından aşağıya doğru ilerledikten sonra sola doğru döner.50 metre ileride solda villa tarzı cafe. Erken gelinmesi rica olunur. Telefon numaralarım:0506 305 43 57(Vodafone) 0507 376 61 56 Soruları olanlar sorularını buraya yazarlarsa toplantıda soruları sorarım.Yanıtlarını sizlere paylaşırım. __________________
______HEJA ÇEVİK______ Sitemizin Facebook grubu kurulmuştur. http://www.facebook.com/group.php?v=....2173126765..1 Sitemizdeki saygın havayı Facebook grubuna taşıyıp Türkiye'nin en saygın parapsikoloji ve metafizik konularının paylaşıldığı sitesi olmayı devam etme dileğiyle hayırlı olsun... Sizden ricamız grubumuzu benzer konuların paylaşıldığı alanlarda duyurmak... |
|
|
||||
|
||||
|
Geliyorum...
Haftaya buluşmak umuduyla =)
|
||||
|
||||
|
işim olmazsa gelirim
|
|
|
|||
|
|||
|
ama bende katilmak istiyorum fakat kibrista yasiyorum ve calisiyorum lutfen katilamayanlar kisilerle paylasin...
tesekkurler...
|
|
|
||||
|
||||
|
Soruları olanlar sorularını buraya yazarlarsa toplantıda soruları sorarım.Yanıtlarını sizlere paylaşırım.
______HEJA ÇEVİK______ Sitemizin Facebook grubu kurulmuştur. http://www.facebook.com/group.php?v=....2173126765..1 Sitemizdeki saygın havayı Facebook grubuna taşıyıp Türkiye'nin en saygın parapsikoloji ve metafizik konularının paylaşıldığı sitesi olmayı devam etme dileğiyle hayırlı olsun... Sizden ricamız grubumuzu benzer konuların paylaşıldığı alanlarda duyurmak... |
|
|
||||
|
||||
|
astral seyahat öncesi meditasyon gerekir mi ..? zihnini boşaltmakta zorlanan biri olarak..
başım hariç bedenimi hissetmeme aşamasına kadar ilk denememden beri geliyorum.. ancak şu düşünceler beni mahvediyor .. ne öneriyorsunuz ? (ha bu arada geçen gün meditasyon -ama çok acemi bi' meditasyondu- denedim.. ama astral hayalim yalan oldu uyuyakalmışım ) meditasyonun ölçüsü ne olmalı ..? vs vs vs..
|
|
|
||||
|
||||
|
Ameno Ameno...
Hadi hekes toplantıya... Gelmiyene kara büyü yapıcam... Ağzı burnu yamulsun hıhh...
|
||||
|
||||
|
Şu an toplantıdayız.
Ayna ve diğer arkadaşlar yanımda.Gelecek kişileri bekliyoruz... Ayna'dan selamlar...
![]() |
«
önceki Konu
|
sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|