|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Spatyom Chat | Blog | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
||||
|
||||
|
merhabalar bugün sizlerle güzel bi eseri paylaşmak istiyorum barok dönemin en önemli bestecilerinden biri olan j.s.bach ın re minör toccata and fugue si...
http://www.4shared.com/file/44299835...ra_-_.html?s=1
|
||||
|
||||
|
Teşekkürler eline, emeğine sağlık .
Çok zorladım şansımı ve yatıştırdım hırsımı. Yaşama kafa tutarken kafamı kırdı cadının tılsımı. Bırak yine başa döndü bu Dünya yine başa sardı aynı kaset bıktım. Bu monotonluk maratonu onu tanı içine düşünce koştur ... |
|
|
||||
|
||||
|
Mükemmel bir eserdir.Kilise orgundan yapılan en iyi parça.
|
|
|
||||
|
||||
|
ELLerine SağLık GüzeL PayLaşım.
|
||||
|
||||
|
teşekkürler
|
|
|
||||
|
||||
|
Harika..Teşekkürler paylaşımın için
|
||||
|
||||
|
İsrail Halk şarkılarından ''Hava Nagila'' adlı parçayı tavsiye ederim.
çok teşekkürler paylaşımınız için.
"Akıllandık artık. Her bakımdan daha alçakgönüllü olduk, insanı artık «tin»den, «Tanrısallık»tan türetmiyoruz. Onu, geri, hayvanların arasındaki yerine koyduk. En güçlü hayvandır o bizim için, çünkü en kurnazıdır: bunun bir sonucudur tinselliği. Öte yandan, burada da dilegelmek isteyen bir kendini-beğenmişlikten koruyor...uz kendimizi: sanki insan, hayvanların gelişmesinin büyük art niyetiymiş gibi." |
|
|
||||
|
||||
|
İsrail haric her ülkenin parcasını dinlerim o masonlarınkini dinlemem.
İLİM İLİM BİLMEKTİR İlim ilim bilmektir İlim kendin bilmektir Sen kendini bilmezsin Ya nice okumaktır Okumaktan murat ne Kişi Hak'kı bilmektir Çün okudun bilmezsin Ha bir kuru ekmektir Okudum bildim deme Çok taat kıldım deme Eğer Hak bilmez isen Abes yere gelmektir YUNUS EMRE |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
ayrıca israil halkını masonlukla bağdaştırman saçma. tamam,ilgisi var ama yinede bu müzik zevkini etkilememeli bence.
"Akıllandık artık. Her bakımdan daha alçakgönüllü olduk, insanı artık «tin»den, «Tanrısallık»tan türetmiyoruz. Onu, geri, hayvanların arasındaki yerine koyduk. En güçlü hayvandır o bizim için, çünkü en kurnazıdır: bunun bir sonucudur tinselliği. Öte yandan, burada da dilegelmek isteyen bir kendini-beğenmişlikten koruyor...uz kendimizi: sanki insan, hayvanların gelişmesinin büyük art niyetiymiş gibi." |
|
|
|||
|
|||
|
Masonluk ne demktir gerçeğini biliyormusuınuzki suçluyorsunuz.. mason degilim ama bilgim var..masonluk satabnistlikde degildir tanrısızlıkda degildir onların vardığı farkındalığa varamayanların gazabına uğramış gerçekcilikden uzakçirkin ifitralar atılmıuş gurptur masonluğa hakareyt etmeden önce nedir önce anlayın
|
![]() |
«
önceki Konu
|
sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|