|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Spatyom Chat | Blog | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
||||
|
||||
|
Geçen yıl gökyüzünde beliren insan gözleri cep telefonuyla kaydedilmiş, görenleri şaşkına çevirmişti. Nerede çekildiği tespit edilemeyen bu görüntü internette en çok tıklanan videolar arasına girmişti.
Bu görüntünün, Konya'nın Bozkır ilçesinde çekildiği ortaya çıktı. Görüntüyü kaydeden Mehmet Candar adlı genç "O sabah amcamla birlikte çok erken kalkmıştık. Amacımız, buralarda şafak sökerken görülen bir güvercinin görüntülerini çekmekti. Ama gökyüzüne baktığımızda bu şekli gördük. Çok korkutucuydu" dedi. Kaynak : Sabah Gazetesi |
|
|
||||
|
||||
|
resim nerde???
"Akıllandık artık. Her bakımdan daha alçakgönüllü olduk, insanı artık «tin»den, «Tanrısallık»tan türetmiyoruz. Onu, geri, hayvanların arasındaki yerine koyduk. En güçlü hayvandır o bizim için, çünkü en kurnazıdır: bunun bir sonucudur tinselliği. Öte yandan, burada da dilegelmek isteyen bir kendini-beğenmişlikten koruyor...uz kendimizi: sanki insan, hayvanların gelişmesinin büyük art niyetiymiş gibi." |
|
|
||||
|
||||
|
Resim yok youtube ayarlarını yaparsanız videoyu görebilirsiniz...
http://www.spatyom.com/yasakli-sitel...mli-t3137.html adresinde yazılmış nasıl yapılacağı. |
|
|
||||
|
||||
|
Enteresan ve güzel bulutlar. Sahteye benzemediğini düşünüyorum. İlginç..
|
|||
|
|||
|
ibret verici....
|
|
|
||||
|
||||
|
İlk başta olabilir bulutları birçok şeye benzetebiliriz diye düşünmüştüm ama iyice belirince...Garip.
|
|||
|
|||
|
kesinlikle montaj
tanrı niye bize baksınki böyle.. gözümü var ki bize bakacak birazcık olsun parapsikolojiyle ilgilenen insan buna inanmaz..
|
|
|
||||
|
|
||||
|
Yanlış hatırlamıyorsam, Hz. İsa 'nın da bulutlarda yüz şeklini oluşturduğu gibi birşey okumuştum, eğer Hz. İsa yaptıysa başkalarıda yapabilir bence...
|
||||
|
|
||||
|
Çok güzel bi görüntü gerçekten ama üzerine eklenmiş kur'an ayetleri (belkide arapça başka birşeydir bilmiyorum) çok ürkütücü olmuş. Yanlış bir tutum olduğunu düşünüyorum. Ayrıca şu gözle bakmanızı istiyorum; Sabahın erken vaktinde görülen bir güvercin türünün görüntüsünü çekmek için o saatte kalkmış kişilerin ellerinde profesyonel kameralar (en azından yarı profesyonel kameralar) taşıması gerekir. Bu video çok bariz bir şekilde cep telefonuyla çekilmiş. Bana açıklama pek inandırıcı gelmedi. Yinede bulutlar güzel
Konu forthenelse tarafından (05-19-2010 Saat 00:59 ) değiştirilmiştir. |
|
|
||||
|
||||
|
Eğer görüntüler gerçekse müthiş
önceki Konu
|
sonraki Konu
»