|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Spatyom Chat | Blog | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
||||
|
||||
![]() en basit büyü yapma yöntemidir bu yazılar hangi dilde yazılırsa yazılsın etki gösteriyor yanı türkçe olrak beni sevsin yazmak istiyorsunuz diyelim uygun yazıyı seciyor sonra bunu türkçe harfın karşılığı olan yazı karakterini seçiyorsunuz ve kağıda muma beze yada deriye yazıyorsunuz yukarıdaki örnekte mısır yazısı günlük yaşamdada kullanılıyor diğerleri ise majikal yazılar enokyan yazı katakteri gibi ibranicede günlük yaşamda kullanaılan ama majikal değeri olan bir yazıdır en üstteki saxon sadece kara ve kırmızı bylerde kullanılır http://img230.yukle.tc/image.php?id=3391amasrossz3.gif ![]()
______HEJA ÇEVİK______ Sitemizin Facebook grubu kurulmuştur. http://www.facebook.com/group.php?v=....2173126765..1 Sitemizdeki saygın havayı Facebook grubuna taşıyıp Türkiye'nin en saygın parapsikoloji ve metafizik konularının paylaşıldığı sitesi olmayı devam etme dileğiyle hayırlı olsun... Sizden ricamız grubumuzu benzer konuların paylaşıldığı alanlarda duyurmak... Konu El Castillo tarafından (05-01-2009 Saat 15:41 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|||
|
|||
|
inanmiyoruuuuuuuuum,mükemmel bir paylasim,cooook sagol,cok ama cok sevindim,allah razi olsun senden,kopyalamayi bilmiyorum,ancak sabahleyin,faxsdan cikartirim simdi kizim icerde uyuyor,icime dogdu sanki bekliyordum böyle bir paylasimi,cok arkadaslarima tavsiye ediyorum,siteyi,cünki bu sitede harika paylasimlar var,cok sagol
|
|
|
|||
|
|||
|
El Castillo,yalniz tam anlamadim saxson derken,bylerde yazmissin yani renkmi oluyor.birde hangisi majikal yazilar cift yazilanlarmi,cvp verirsen sevinirim,sagol zahmetin cok sen bir tanesin,cok gencsin, arastiriyormusun yoksa türkoloji ile ilgileniyormusun
|
|
|
|||
|
|||
|
Gerçekten güzel paylaşım..şimdi gördüm
|
|
|
||||
|
||||
|
Benim kitabımdada var bu alfabeler : )
İşe yarıyor deneyin ... Paylaşım için teşekürler...
|
||||
|
|
||||
|
evet gerçekten işe yarıyor
|
|
|
|||
|
|||
|
güzel bi paylaşım teşekkürler. fakat bunu karşıdaki insana mı vericez yoksa evimizde bi yerde dursa olcak mı?
|
|
|
||||
|
||||
|
karşındakine...
"Akıllandık artık. Her bakımdan daha alçakgönüllü olduk, insanı artık «tin»den, «Tanrısallık»tan türetmiyoruz. Onu, geri, hayvanların arasındaki yerine koyduk. En güçlü hayvandır o bizim için, çünkü en kurnazıdır: bunun bir sonucudur tinselliği. Öte yandan, burada da dilegelmek isteyen bir kendini-beğenmişlikten koruyor...uz kendimizi: sanki insan, hayvanların gelişmesinin büyük art niyetiymiş gibi." |
|
|
|||
|
|||
|
peki sağol
|
|
|
||||
|
||||
|
önemli değil....
"Akıllandık artık. Her bakımdan daha alçakgönüllü olduk, insanı artık «tin»den, «Tanrısallık»tan türetmiyoruz. Onu, geri, hayvanların arasındaki yerine koyduk. En güçlü hayvandır o bizim için, çünkü en kurnazıdır: bunun bir sonucudur tinselliği. Öte yandan, burada da dilegelmek isteyen bir kendini-beğenmişlikten koruyor...uz kendimizi: sanki insan, hayvanların gelişmesinin büyük art niyetiymiş gibi." |
![]() |
«
önceki Konu
|
sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|