|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Spatyom Chat | Blog | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
|||
|
|||
![]() CNN Michael Jackson'un evinin içinden canlı yayın yapıyor. Tam o sırada görüntüye bir karaltı takılıyor. İşte o anlar; Bu görüntüler hem Michael Jakcson hayranlarını, hem de parapskikolograrı şok etti. Michael Jackson'un uğruna iflas ettiği, içinde keyif süremeden kiraya vermek zorunda kaldığı ve Neverland adını verdiği çiftlikteki evi CNN'den canlı yayınla ilk kez izleyiciye gösteriliyordu. O KARALTI MİCHAEL JACKSON MU? Jackson'un abisi Jermaine Jackson Larry King’e mekanı tanıtırken koridorun sonunda bir karaltı belirdi. Hayranlarına göre işte o karaltı Michael Jackson'un ta kendisi... Ancak tabii ki bu fikre karşı çıkanlar, o karaltının oradan geçen birinin gölgesi olduğunu iddia edenler de var. Ancak parapsikologlar gölgelerin duvar ya da zeminde hareket edeceğini oysa bu gölgenin boşlukta hareket ettiğini söyleyerek bu teoriye karşı çıkıyor. Bu kafa karıştıran görüntü videonun hemen başında yer alıyor. Lary King eve bağlanıyor ve koridorun sonunda o karaltı görülüyor. İŞTE MİCHAEL JACKSON'UN HAYALETİ |
|
|
|||
|
|||
|
ya ben korkarım böyle şeylerden..!!
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
gölge olması mümkün değil ... ama dikkat cekmek icin yapılmıs bir fakede olabilir haber bültenleri cok yapıyor böyle seyleri...yinede gerçek olma olasılığı yüksek geldi bana..
|
|
|
||||
|
||||
|
büyük boy resim cıkmamıs ama gusel bir paylasım
"Akıllandık artık. Her bakımdan daha alçakgönüllü olduk, insanı artık «tin»den, «Tanrısallık»tan türetmiyoruz. Onu, geri, hayvanların arasındaki yerine koyduk. En güçlü hayvandır o bizim için, çünkü en kurnazıdır: bunun bir sonucudur tinselliği. Öte yandan, burada da dilegelmek isteyen bir kendini-beğenmişlikten koruyor...uz kendimizi: sanki insan, hayvanların gelişmesinin büyük art niyetiymiş gibi." |
|
|
||||
|
||||
|
olabilir ... ölen kişi bir süre evinin etrafında ., yaşadıgı çevrede dolaşırmış..
|
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
|
|
|
||||
|
||||
|
Ne hayaleti ya.Saçma çok.
|
|
|
||||
|
||||
|
ne sacması bence cok mantıklı
"Akıllandık artık. Her bakımdan daha alçakgönüllü olduk, insanı artık «tin»den, «Tanrısallık»tan türetmiyoruz. Onu, geri, hayvanların arasındaki yerine koyduk. En güçlü hayvandır o bizim için, çünkü en kurnazıdır: bunun bir sonucudur tinselliği. Öte yandan, burada da dilegelmek isteyen bir kendini-beğenmişlikten koruyor...uz kendimizi: sanki insan, hayvanların gelişmesinin büyük art niyetiymiş gibi." |
|
|
||||
|
||||
|
İnandırıcı gelmedi bana rant sağlamak amacıyla yapılan bir düzmece olduğu kanısındayım...
|
|
|
|||
|
|||
|
'karaltı' olması MJ olmadığının delili.
|
![]() |
«
önceki Konu