Alt 12-11-2009, 16:08
rudi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
rudi rudi isimli Üye şimdilik offline konumundadır

rudi - MSN üzeri Mesaj gönder
Standart mümkünmü??

arkadaslar facebook'da bir sayfa acmıslar ve adıda kahince bakıs adında bir adam var orda dogum tarihinizi falan veriyorsunuz sizin özel yetenekleriniz ne onları söylüyor bana göre fazlasıyla saçmalık ve adama soruyolar yıldıznameden falanmı bakıyorsun die adam hayır hissediyorum diyor siz ne düşünüyorsunuz ??
Alt 12-11-2009, 16:31
wishdropper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
wishdropper wishdropper isimli Üye şuanda  online konumundadır
Yönetici

gülüyorum =) bi ara eskişehirde kadın peygamber vardı 3 trilyon yardım toplamış.olur böyle şeyler bizim millet inanır.

benimle aynı sene aynı gün doğan adımın ve soyadımın aynı olduğu biri var hatta görüştüm gidip.o zaman hangimizi söylemiş olucak acaba =)

yıldıznamede anne adı sorulur.harfler arapça yazılıp ebced hesabına göre uyarlanır.ve sadece 4 satırlık bir bilgi verilir.onlarda çok kısıtlıdır.gerisi durugörü ile sağlanır.ve hepsi aynı quant üzerinde devam edilirse olacaklardır.sen yarın çıkıp bir çatıdan atlarsan falcı yanılmış olur.gaybı yaratıcıdan başkası bilemez.hepsi yalandır.cinlerde bilemez.sadece melekler bilir.onlarda sadece peygamberlerle konuşabilr.ki Hz.Muhammed "ben bile bilmiyorum" demiştir.

"Başına ne gelirse gelsin, karamsarlığa kapılma. Bütün kapılar kapansa bile, sonunda O sana kimsenin bilmediği gizli bir patika açar. Sen şu anda göremesen de, dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var. Şükret! istediğini elde edince şükretmek kolaydır. Sufi, dileği gerçekleşmediğinde de şükredebilendir." (Şems - i Tebrizi)

Konu wishdropper tarafından (12-11-2009 Saat 16:34 ) değiştirilmiştir.
Alt 12-11-2009, 16:47
rudi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
rudi rudi isimli Üye şimdilik offline konumundadır

rudi - MSN üzeri Mesaj gönder

ya zaten ben benimle yüz yüze oturup konusmayan birine inanmam benim hakkımda ne söylerse söylesin. zaten site bol internette girip dogum tarihini falan yazıyon ölüceğin yılı yazıyo sana saçmalık
Alt 12-11-2009, 17:16
Reborn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Reborn Reborn isimli Üye şimdilik offline konumundadır

Reborn - MSN üzeri Mesaj gönder

" gaybı yaratıcıdan başkası bilemez.hepsi yalandır.cinlerde bilemez."

oldu mu şimdi?cincilerden gayb satan sektörü baltalıyorsun

Ayrıca " Hz.Muhammed "ben bile bilmiyorum" demiştir" sözü çok doğrudur.

Enam 50 - De ki: Ben size, Allah'ın hazineleri benim yanımdadır, demiyorum. Ben gaybı da bilmem. Size, ben bir meleğim de demiyorum. Ben, sadece bana vahyolunana uyarım. De ki: Kör ile gören hiç bir olur mu? Hiç düşünmez misiniz?

Enam 59 - Gaybın anahtarları Allah'ın yanındadır; onları O'ndan başkası bilmez. O, karada ve denizde ne varsa bilir; O'nun ilmi dışında bir yaprak bile düşmez. O yerin karanlıkları içindeki tek bir taneyi dahi bilir. Yaş ve kuru ne varsa hepsi apaçık bir kitaptadır.

Araf 188 - De ki: "Ben, Allah'ın dilediğinden başka kendime herhangi bir fayda veya zarar verecek güce sahip değilim. Eğer ben gaybı bilseydim elbette daha çok hayır yapmak isterdim ve bana hiçbir fenalık dokunmazdı. Ben sadece inanan bir kavim için bir uyarıcı ve müjdeleyiciyim."

Tabi burda savundukları Tekvir suresi 24.ayette "O, gaybın bilgilerini (sizden) esirgemez."
denmesidir.Cımbızlama bu ayet alınarak,bir dayanak oluşturulmaya çalışılır.Halbuki aynı surenin 20-21-22-23. ayetlerinde Allah'ın gayb bilgilerini elçi ile ( Cebrail ) nebilere ilettiğini (ki bunlarda çok sınırlı bilgilerdir) açıklamaktadır.Yani esirgemediği sözü peygamberimiz ve diğer nebiler için anılmaktadır.Cinicler için değil.

Selamlar.
Alt 12-11-2009, 17:31
wishdropper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
wishdropper wishdropper isimli Üye şuanda  online konumundadır
Yönetici

(Allah), onların hepsini topladığı gün, cinlere: "Ey cin topluluğu! İnsanların çoğunu yoldan çıkardınız" der. İnsanlardan cinlerin dostu olanlar da şöyle derler: "Rabbimiz! Biz birbirimizden faydalandık. Nihayet bize tayin ettiğin vademize ulaştık". Allah da:"Sizin durağınız cehennemdir. Orada, Allah'ın dilemesi müstesna, ebedi olarak kalacaksınız" der. Şüphesiz Rabbin hikmet sahibidir, her şeyi bilendir.(Kuran , 6:128 )

o cincler bu ayeti okumuşlarmı acaba.

"Başına ne gelirse gelsin, karamsarlığa kapılma. Bütün kapılar kapansa bile, sonunda O sana kimsenin bilmediği gizli bir patika açar. Sen şu anda göremesen de, dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var. Şükret! istediğini elde edince şükretmek kolaydır. Sufi, dileği gerçekleşmediğinde de şükredebilendir." (Şems - i Tebrizi)

Alt 12-11-2009, 17:50
Reborn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Reborn Reborn isimli Üye şimdilik offline konumundadır

Reborn - MSN üzeri Mesaj gönder

Cinciler ve gayb habercileri ile işim hiç olmadığı için bilemem.

Ama bildiğim şudur.

" Allah elçi yollar, ama elçi ve aracı kabul etmez; başvuruların "ŞAHSEN" yapılması şarttır!"
Alt 01-02-2010, 01:35
EphinOia EphinOia isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yasaklı

öncelikle....cinciler kahinler vs isim olmaz o ayri konu....Allah diledigi her bilgiyi verebilir ama herhalde ona uymayan insanlara verme ihtimali sifir....

Ortada bir gercek var...oda Allahin kudretini sinirlandiramayiz....
Sadece su kisiye veya bu kisiye herhangi bir bilgi aktarimi olur diye kisitlama yanlistir....
ALLAH DILEDIGINE DILEDIGI BILGIYI VERIR.....
bizler bunu bilemeyiz....
örnegin herhangi bir evliya hakkinda konussak....o bunu bilemez imkansiz diyoruz.....Ya ALLAH izin verirse...........?

Ve suda bir gercek...Peygamberimiz HERSEYI aciklamamistir....insanlar onu gereginden fazla ve yanlis/Allaha aykiri sekilde yuceltmesinler diye......
Sonucta insanlarin icinde anlayan ve anlamayan var....
O ki ALlahin "sevgilim/habibim" diye hitap ettigi bir Peygamber...O ki kainatin yaratilma sebebi.....
anlayan anladi....

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil

WEZ Format +3. Şuan Saat: 14:21.

Forum SEO by Zoints
Pilates
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94