Alt 03-15-2009, 13:31
estekalmi estekalmi isimli Üye şimdilik offline konumundadır

Standart "Nasa Beynime Girip Beni Yönlendiriyor" Diyor

Hakkari'de beyin kontrolünü başkasının yönlendirdiğini ileri süren bir anne, görenleri hayrete düşürüyor.

Bir kamu kurumunda 10 yıldır memur olarak çalışan, 2 üniversite bitiren ve 3 ayrı yabancı dil bildiğini söyleyen 2 çocuk annesi kadın, beyninin yönlendirdiğini iddia ediyor. Bilim adamlarının kendisine sahip çıkıp başına gelenleri araştırmasını isteyen kadın, aksi halde bu duruma daha fazla dayanamayarak intihar edeceğini söyledi.

Ankaralı olan 49 yaşındaki Ümran Oyan, 2003 yılında ise şiddetli geçimsizlik yüzünden kocasından boşandı. Yaklaşık 1.5 yıldan beridir Hakkari'de bir kamu kurumunda görev yapan, yardımsevirliği ile çevrede hayli sevilen Oyan, 2 çocuğu ile birlikte Biçer Mahallesi'nde kiraladığı evde yaşıyor. Sorunları Kasım 2005 yılında başlayan ve mahalle sakinlerini bile hayrete düşüren genç kadının durumu, şehirde de günün konusu oldu. Sevilen ve sayılan bir annenin bu duruma düşmesi Hakkarili vatandaşları da üzdü.

İHA muhabirine açıklamada bulunan Ümran Oyan, beynine giren bir güvün kendisini yönettiğini, bu duruma daha fazla dayaamayacağını anlattı. Kendisine yardımcı olunmaması halinde intihar edeceğinini belirten Oyan şöyle konuştu:

"Eğer bunları anlatmadan önce intihar etseydim kimse bana inanmazdı. Benim başıma gelen her an herkesin başına gelebilir. Ben Allah'a inanın bir insanım Allah'a şükür müslümanım, Kuranı Kerim'in birçok suresini de ezbere olarak biliyorum. Beynimi ele geçirenler benim çok zeki olduğumu söylüyor. Helikopter ve uçaklar geçtiğinde inanılmaz şeyler oluyor ve beynim sinyal veriyor. Beynime giren ve bana komut veren kişi hem bana zarar veriyor, hem de lazerle yaralarımı iyileştiriyor. Ailemin bütün hayatımın en ince noktasına kadar biliyorlar ve kayıt etmişler. Onlar kim ve neden bunu yapıyorlar ben onlardan öğrenemiyorum. Ama onlar her şeyi benden alabiliyorlar. Elektriğin önüne geçtiğim zaman elimden olmayan nedenlerden dolayı çok ilginç hareketler yapıyorum ve bunlar benim kontrolüm dışında gelişiyor. Nasıl olduğunu bilmiyorum ama beynimde bir türlü çıkmıyor. Ben günlük ne yapıyorsam kiminle konuşuyorsa onları hepsini kayıt ediyorlar. İngilizce, Boşnakça biraz da İtalyanca ve Arapça biliyorum. Ben İngilizce bir cümleyi yanlış söylediğim zaman onlar otomatik olarak beynimde düzgün hale getiriyorlar. Çarşıda yürüyorum beynime girip kahkaha attırıyor ve komut veriyor bana. Ben normal bir insanım bütün komşularım beni tanır, işime de gidip geliyorum. Ama beynimi ele geçirenlerin bana etmedikleri eziyet kalmadı. Elektrik ışını ile vücuduma lazer gönderip ve istediği gibi yakıp iyileştiriyor. Benim beynime Nasa tarafından komut verdiği için biyonik bir robot gibi istediğini bana yaptırıyor. Benim yaşadıklarımın psikolojik bir hastalık olmadığına inanıyorum. Beynimi ele geçirenler beni istedikleri gibi yönlendiriyorlar".
Alt 12-13-2009, 13:05
TurkShaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
TurkShaman TurkShaman isimli Üye şimdilik offline konumundadır

Doğrudur Yapılabilir
Alt 12-13-2009, 18:43
oksiyus
Guest

Bir psikoloğa görünse iyi olur kimse durup dururken ona kahkaha attırmaz.
Alt 12-13-2009, 22:08
petcarar petcarar isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Pu

Beynime girdilerrrrrr. xD

Şaka bi yana, eğer gerçekten nasa onu yönetiyosa bunu söylemesini de onlar istemiştir ve kimse kendini karalamayacağı için söylediğinin doğruluğuna inanmıyorum.Hele ışın mışın muhabbeti tam komedi.Hem bu ne kadar eski bir olay merak ediyorum?
Alt 01-09-2010, 12:52
berker 1980 berker 1980 isimli Üye şimdilik offline konumundadır

Eğer böyle bir durum yaşıyorsa ,cinlerle irtibatı var galiba .
Alt 01-09-2010, 14:35
ozzy123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ozzy123 ozzy123 isimli Üye şimdilik offline konumundadır

şizofren olabilir..!!
Alt 01-09-2010, 19:17
hothead93 hothead93 isimli Üye şimdilik offline konumundadır

berker emin ol onlardır ah bi şeyide şu cinlere bağlamasanız şaşarım zaten
ozzy bencede büyük bi ihtimalle şizofren , ama tam olarak olmayadabilir psikolojik olmadığına inanıyor ama kadın .. yarı şizofren diye bişey olsa bu kadın o olurdu farkında ama yinede elinde olmadan onu yaşıyor geçmiş olsun diyelim ablamıza ..
Alt 01-10-2010, 16:14
kelebekoya kelebekoya isimli Üye şimdilik offline konumundadır

Bu akdın eğitimli düzeyli 2 cocuk annesi vede halen calısan birsi. B sayfada bir cok seyi tartısan nsanlarsınız ucuyorsunuz (astral seyahat vs gibi) bir cok doga üstü seylere inanıyorsunuz ama biri size cok ender olan ve sizin basınınıza gelmemiş bir seyi hemen inkar yoluna gidiyor veya alay ediyorsunuz. Sizlerin bu sayfada işiniz ne o zaman. Bu sayfa genelde olagan üstü seylere tanık olan veya onlara erişmeye calısan kişilere acık bir platform sizlerinde biraz lsun diger insanlardan daha acık fikirli olmanızı beklerdim.
Alt 01-10-2010, 17:32
wishdropper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
wishdropper wishdropper isimli Üye şuanda  online konumundadır
Yönetici

Beyninizi yöneten egodur,şeytandır.Nasa birinin beynini yönetmek istesi Başbakanı veya cumhurbaşkanını seçerdi.

"Başına ne gelirse gelsin, karamsarlığa kapılma. Bütün kapılar kapansa bile, sonunda O sana kimsenin bilmediği gizli bir patika açar. Sen şu anda göremesen de, dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var. Şükret! istediğini elde edince şükretmek kolaydır. Sufi, dileği gerçekleşmediğinde de şükredebilendir." (Şems - i Tebrizi)

Alt 01-16-2010, 17:21
siSsymbOlrote - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
siSsymbOlrote siSsymbOlrote isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Pink Floyd - Echoes

siSsymbOlrote - MSN üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
wishdropper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Beyninizi yöneten egodur,şeytandır.Nasa birinin beynini yönetmek istesi Başbakanı veya cumhurbaşkanını seçerdi.
işte buna katılıyorum böyle şeyler yapabiliyor olsalardı ırak afganistan vietnam a gidip savaşmazlardı

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil