Alt 04-08-2009, 18:05
El Castillo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
El Castillo El Castillo isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Super Moderator

Standart Nefes teknıklerı kursunda olanlar...

Sizlerle bir çok arkadaşımın merak ettiği ve genellikle özelimden sordukları Nefes teknikleri kurslarımızda neler olduğuyla ilgili paylaşımlarda bulunmak istiyorum...

Nefes teknikleri kursuna katılan arkadaşlarıma ilk çalışmada; Neden nefes teknikleriyle ilgilendiklerini ve bu çalışmalardan neler elde etmeyi beklediklerini sorarım. Genellikle de " Doğru nefes alarak fiziksel, duygusal, zihinsel iyileşmek istiyorum" cevabını alırım. Ama yaşamımın bundan sonrasını değiştirmeye geldim cevabını çok az duyarım.

"Nefes teknikleriyle kaderinizi değiştirebilirsiniz, geçmişi ve buna bağlı olarak geleceğinizi iyileştirebilirsiniz" dediğimde; kursa katılan bir çok arkadaşım buna inanmak istemez. Nefes alış verişleri üzerinde dikkat oluşturarak, değişik bekleme ve duruşlarla ve sadece diyafram kullanılarak bunun olmayacağını ve buna inanamayacaklarını ifade ederler.

Madde değimiz yapının tamamen manyetik bir oluşum olduğunu, nefes alış verişlerimizinde manyetik organizasyonlar olduğunu, her nefes alış verişimizde bütünün tamamı ile alış veriş yaptığımızı anlatmaya başladığımda ve nefesimizle oluşturduğumuz manyetik paslarla göremediğimiz karmik sıkışıklıkların, blokajların çözülüp dağıldığını, bizi bağlayan bir çok görünmez bağın koptuğunu, önümüzdeki engellerin bir çoğunun sadece bilinçli nefes paslarıyla ortadan kalktığını anlattığımda kaderi yönlendirmenin kendi ellerinde olduğunu ve nefesin sihirli gücünün yaşamın tamamını, hatta yaşamların tamamını değiştirecek bir güce sahip olduklarını anlarlar.

Ben kursa katılan arkadaşlarıma ; diyaframla nefesi bilinçli kullanmaya başladıkları zaman yaşamlarında bir çok değişiklik olabileceğini anlatırım. Onlar çoğunlukla buna inanmak istemeseler de; çok kısa zamanda, örneğin çalışmalara başladıktan henüz bir ay bile geçmeden evlendiklerini, hamile kaldıklarını, çok istedikleri bir işe girdiklerini veya daha iyi bir işe geçtiklerini, ev değiştirdiklerini yada çoktan beri almak istedikleri şeye nihayet sahip olduklarını söylediklerinde fazla şaşırmam. Hatta bunların olacağını daha önce söylediğimi onlara hatırlatırım.

Çalışmaya katılan arkadaşlarımın bir çoğu; çevrelerinde geçinemedikleri insanlarla son derece güzel ilişkiler başlattıklarını, daha önce sevmedikleri işlerine dört elle sarıldıklarını, boşanmak aşamasında oldukları eşleriyle barıştıklarını söylemek gereği duymayacak kadar Nefes tekniklerinin değiştirici ve dönüştürücü etkisine olan inançları artar. Yaşamlarının yöneticisi olmanın sadece nefesi bilinçli kullanmakla mümkün olabileceğini çok kısa zamanda anlarlar ve bundan emin olurlar.

Çoğu Arkadaşım Nefes teknikleri kullanmaya başladıktan bir kaç hafta sonra onlara daha önce söylediğim gibi bir gece uykularından bütün vucutlarının inanılmaz şekilde titrediğini fark ederek uyanırlar. Uyandıktan sonrada dakikalarca bütün vucutları titreşir. Bunun onları tam bir arınmaya, duygusal boşalıma, bilinç altı temizliğine götürücü bir etken olduğunu daha önceden bildiklerinden korkmak ve endişelenmek bir yana ne zaman olacağını merakla bekledikleri temizliğin nihayet oluştuğunu bilmelerinden bir kutlamaya ve sevince dönüşür.

Hiç rüya görmeyenler bile sıklıkla rüya görmeye, bilinçaltlarının dilini çözmeye başlarlar. Düşündüklerinin anda oluştuğunu, sonuçların sebeplerden önce geldiğini fark ettiklerinde ve benimle paylaştıklarında ben onlara kendilerinden önceki arkadaşların algıladıkları gibi daha bir çok inanılmaz şeylere tanılk olacaklarını anlatırım. Bütün bunları algılamaya ve yaşamaya başladıklarında, bir aylık süre için katıldıkları nefes kursunda öğrendikleri Nefes kontrolünün bütün bir yaşam boyunca takipcisi olmaya ve mümkün olduğunca kurslara devam etmeye karar verirler.

Bütün kişisel gelişim metotlarının, meditasyon, her türlü insiyasyon ve yoganın temel mekanikleri olan nefes uygulamalarını yaşamınıza geçirmek, en azından bir kere denemek isterseniz dört hafta süren kurslarımıza bekleriz.

alıntıdır...

Sitemizin Facebook grubu kurulmuştur.

http://www.facebook.com/group.php?v=....2173126765..1

Sitemizdeki saygın havayı Facebook grubuna taşıyıp Türkiye'nin en saygın parapsikoloji ve metafizik konularının paylaşıldığı sitesi olmayı devam etme dileğiyle hayırlı olsun...

Sizden ricamız grubumuzu benzer konuların paylaşıldığı alanlarda duyurmak...

Alt 04-09-2009, 00:38
Astral-Traveller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Astral-Traveller Astral-Traveller isimli Üye şimdilik offline konumundadır

İyi nefes almak için öncelikle sigarayı bırakmam lazım sanırım

Şaka bir yana, nefes teknikleri hangi alanda olursa olsun öğrenmemiz gereken yegane unsurdur.

Bu astral seyahatte de telekinezinin ileri safhalarında da gereklidir.

Teşekkürler bilgi için
Alt 04-09-2009, 16:24
El Castillo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
El Castillo El Castillo isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Super Moderator

DOgru once sıgarayı bırakmak lazım
ewt nefes alma taknıklerını bılenler butun duygularını kontrol altına alabılıyorlar.bana en cok ofkemı kontrol altına almam yarıyor.cok cabuk sınırlenıyorum.kendımı egıttım nefes alma teknıgını ogrendım cok ıse yarıyor.ustune onceden 1 dk kadar nefesımı tutanbılıyorken sımdı 3 dakıka.1 haftadr calısıyorum.
Bu astral seyahatte de telekinezinin ileri safhalarında da gereklidir. katılıyorum cok ıse yarıyor.zıhnı acıyor.frekansları yakalayabılıyorusun.

onemlı dııl

Sitemizin Facebook grubu kurulmuştur.

http://www.facebook.com/group.php?v=....2173126765..1

Sitemizdeki saygın havayı Facebook grubuna taşıyıp Türkiye'nin en saygın parapsikoloji ve metafizik konularının paylaşıldığı sitesi olmayı devam etme dileğiyle hayırlı olsun...

Sizden ricamız grubumuzu benzer konuların paylaşıldığı alanlarda duyurmak...

Alt 05-22-2009, 15:43
berkofiks berkofiks isimli Üye şimdilik offline konumundadır

yaa şu nefes teknikleri fln da gerçekten çok önemli çünkü bilmezsek sitede okuduklarımızı başarmak çok güçleşir bu teknikleri eğer mümkünse sitede açıklayabilir misiniz eğer uygunsa???

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil