|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Spatyom Chat | Blog | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
||||
|
||||
|
[IMG]de.mynet.com/images/haber/10353-paras-b.jpg[/IMG]
Tür : Korku Yönetmen : Oren Peli Senaryo : Oren Peli Yapımcı : Oren Peli, Jason Blum, Steven Schneider Süre: 1 saat 39 dk Gösterim Tarihi : 04 Aralık 2009 (Türkiye) Konusu; Genç bir çift evlerindeki paranormal olaylardan şüphelenmeye başlar. Bir kamera sistemi kurarak gece uyuduklarında neler olup bittiğini kaydetmeye başlarlar. Son derece basit bir hikayeye ve Blair Cadısı mantığına sahip olmasına rağmen şimdiden gelmiş geçmiş en korkunç filmlerden biri olduğu söyleniyor. Filmden bazı kareler; ![]() ![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
Korkunç Bir FiLme Benziyoru SaoLun.
|
|||
|
|||
|
|
|
|
||||
|
|
||||
|
|
|
|
||||
|
|
||||
|
http://cableonline.tv/?p=24
Buradan filmi orjinal diliyle izleyebilirsiniz ^^ |
|
|
||||
|
||||
|
Filmden haberim vardı ama henüz izlemedim; izlemek için bir kaç yorum bekliyordum. Acaba izleyen arkadaşların yorumlarını alabilir miyiz ?
Okuduğum bir kaç yorumda; yabancılar için korkutucu bir film olduğunu ama bizim için o derece korkunç olmadığını (cin vs tarzı hikayeleri bildiğimizden ve karanlık gecelerde arkadaş ortamında konuştuğumuzdan... ) ve bildiğimiz, bize aşina bir hikayenin anlatıldığı için pek te korkunç gelmediği falan söyleniyordu... Acaba sizin görüşleriniz nedir ? "Paranormal" kelimesini karşılayan bir film mi ? Yoksa hikaye bulamadıkları için paranormal olayların üzerinden oluşturulan bir film mi ? |
|
|
|||
|
|||
|
Zaten film tarzi degil....aciklandigi gibi cift birbirini cekiyor....24 saat acik kamera....vs
baslarda pek birsey olmuyor...hatta artik bunalmistim.....sonuna kadar dayanabildim.... sonundada bikac sahne etkiliyor.....okadar.....herkes izleyebilir korkulacak pek birsey yok..... |
|
|
|||
|
|||
|
filmler hep etkileyici olmuştur. izlemiştim eline sağlık.
|
|
|
||||
|
||||
|
filmm değil gerçek görüntüler.polis kayıtlarından alınarak derlenmiş film haline getirilmiş...bende 10 gün önce falan seyrettim...
|
||||
|
||||
|
benim izlediğim versiyonda sonu çok saçma bitmişti .. pek beğenmedim ama izlemeye değer .. bazı sahneler tırstırıyo
«
önceki Konu
|
sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|