|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Spatyom Chat | Blog | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
||||
|
||||
|
Hemen hemen her gece,yeni ayrıldığım sevgilimi görüyorum ve hep aynı konsept.genelde ikimiz uyuyoruz birlikte ve üzerimizde yorgan var hep ve uyanıyoruz sonra.biliyorum rüyaların bize özel açıklaması ve sembollerin kişiye özel anlamları var ama.yine de yorum yapıcak birileri varsa çok sevinirim.
Konu rubyy tarafından (07-12-2009 Saat 15:46 ) değiştirilmiştir. |
|
|
||||
|
||||
|
bu bence siz çok istediğiniz için görüyorsunuz. yani bunu çok arzulamışsınız ki beyin hep aynı şeyleri gösteriyor.. bunu yorum olarak düşünmeyin sadece benim fikrimi yansıtmaktadır.. rüyaların bilinç altımızdan etkilendiğini düşünüyorum..
|
|
|
||||
|
||||
|
Bende çocukluğumdan beri yaklaşık olarak her gece çok saçma bi rüya görüyorum.Annem ve ben bi yarışmadayız.Yarışma boş bir binanın içerisinde.Katlar arası tahtalardan yapılmış.Ve o tahtaları üzerinde zıplayarak kırmamız,en aşağıya inmemiz isteniyor.Birde aşağıda Tom&Jerry çizgifilminin inşaat sahnesindeki press makinası var altından ölmeden geçmemiz gerekiyormuş
Ben bu rüyayı 8 yıldır görüyorum.Annemlede hiç bir sorunumuz yok.Bu çok saçma rüyaya yorum getirebilecek ve 8 yıldır görüyor olmamı açıklayabilecek şey nedir?
|
|
|
|||
|
|||
|
çok değişikmiş seninki gothica
![]() rubby seninkine de bilinçaltı diyebilirim.. hep onu düşündüğün için hep onu görüyor olabilirsin..
|
|
|
||||
|
||||
|
Rüyaların herbirinin yorumu olmayabilir.Fakat sürekli görülen bir rüyada bilinçaltı aramak yanlış olabilir.Çünkü kişiler hakkındaki duygusal yoğunluğumuzun derecesi gün ve gün değişecektir.Benzer rüyaları farklı görmemiz bilinçaltı fakat aynı rüyanın tekrarı bilinçaltı değildir.Rüya yorumcusu değilim.Gelecekten haberde veremem(haşa).
Fakat benim şahsi görüşüm: ikinizinde birbirinize karşı gaflet içerisine düştüğünüz.Yani birbirinize karşılıklı yalanlar söylediğiniz.Ve sonunda ikinizinde bunların farkına vardığınız yada varmanız yönündedir.
|
||||
|
||||
|
Yorumunuz benim için sanırım.Fakat küçük bir ayrıntı var.Annem ve ben aynı gruptayız.Karşımızda ise bir baba ve oğlu var.
|
|
|
||||
|
||||
|
Hayır yorumum rubby içindi
|
||||
|
||||
|
İsim belirtirseniz daha rahat anlaşılırsınız
Son yorum bana geldiği için üzerime alındım bende
|
|
|
||||
|
||||
|
Pekala,yanlış anlaşılma için özür dilerim.
|
||||
|
||||
|
Benim ilginç rüyama yorumunuz yok mu?
|
![]() |
«
önceki Konu
|
sonraki Konu