|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Spatyom Chat | Blog | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
||||
|
||||
|
lakin site çok karanlık, iç karartıcı, uzun süre bulunmaya elverişsiz bir durum. girer girmez fikrimi söylüyor ve tekrar varlığımı selamlıyorum..
|
|
|
||||
|
||||
|
Hoş geldiniz siteye Aforizma.
Yorumlarınız için teekkürler. Forumlar üzerinde uzun süre zaman geçirmişseniz ve iyi bir gözlemciyseniz yorumlarınız doğru olabilir... Bu aralar site üzerinde bazı nedenlerden dolayı pek çalışılmıyor.Konu sıkıntısı çekiyorsanız haklı olabilirsiniz.Zamanla bunlarda hal olacak. Sitemizde iyi zaman geçirmenizi diliyorum... ![]() Tekrar hoşgeldiniz. ![]()
______HEJA ÇEVİK______ Sitemizin Facebook grubu kurulmuştur. http://www.facebook.com/group.php?v=....2173126765..1 Sitemizdeki saygın havayı Facebook grubuna taşıyıp Türkiye'nin en saygın parapsikoloji ve metafizik konularının paylaşıldığı sitesi olmayı devam etme dileğiyle hayırlı olsun... Sizden ricamız grubumuzu benzer konuların paylaşıldığı alanlarda duyurmak... |
|
|
||||
|
||||
|
evet site bence de çok karanlık okurken gözlerim çok zorlanıyor..ayrıca niye siyah seçilmiş hiç anlam veremedim
|
|
|
|||
|
|||
|
Bu konuyla ilgili aşağıdaki linke bakabilirsiniz,
http://www.spatyom.com/yeni-temalar-...tir-t2402.html |
|
|
|||
|
|||
|
hoşgeldiniz biz de sizin varlığınızı selamlarız
|
|
|
|||
|
|||
|
arkadaşlar sağ alt köşede tema seçenekleri var biraz dikkat
|
|
|
|||
|
|||
|
siyah duyu yoğunluğu ve gücü temsil eder... bizde burdan duyularımızı normalin üstünde kullanmaktan ve onları güçlendirmekten bahsediyoruz... tema secimi gayet iyi olmuş şahsıma göre... ayrıca siyah iyidir iyi.. dikkatini toplar.. gözünü yormaya gelince haklısın bazı üyeler arka planda pek belli olmayan uyumsuz renkler seciyor yazı stillerinde... e onada dayan azcık canm.. yada son çare temayı değiştiriver
hoşgeldin bu aradaa!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
valla sitede değişik yazı renkleri kullanılmasın bence bu temaya göre uygun oluyo diğer temaya göre uygun olmuyo çünkü zıt renkler sonuçta o yüzden şekil yapmadan normal yazarsak problem kalmaz
siyah rengi için diyebileceğim ise doğru tercih
|
![]() |
«
önceki Konu
|
sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|