|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Spatyom Chat | Blog | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
|||
|
|||
|
Dün gece 04:00 sularında yatağıma yatmış kitap okuyordum, sonrasında ışığı kapatıp uyumaya yeltendim. Bu sırada zaman ilerlemiş olacak ki sabah ezanı okunmaya başlamıştı. İşte bu sırada uyku ile uyanıklık arasında kalıp Astral Seyahat'e çıkma isteğimi dizginleyemedim. Bir süre sonra titreşimler, çınlamalar bu isteğime eşlik etti ve sağa doğru yatarken astral bedenimin sola doğru çıktığını ve yükseldiğini hissettim.
Bu sırada ezan sesini duymaya devam ediyordum. Başlangıçta uğultular ve çınlamalar o denli artmıştı ki yersiz de olsa bir korku hasıl olmuştu.Bu korkuyu dizginlediysem de daha önce yaşamış olduğum fakat burada anlatamayacağım şeyler hasebiyle yarıda kesilmeler yaşadım. Korkularımın etkisini yitirmesiyle bu alemin tüm güzelliğini yaşamış olmak, bedenden itibaren olmadığımızı bilmek ve insanlardaki o müthiş gücün farkına varmak, hepinizin yaşamasını istediğim şeylerin başında geliyor. Bu konuyu yazmamdaki amaç aslında Psişik Korunma'nın önemini belirtmek ve güvenle Astral projeksiyon yapmanın ne kadar gerekli olduğunu açıklamaktır. Bu deneyimleri yaşayan bir çoğumuz başlangıçta korkuyla denemelerimizin boşa çıktığını biliriz. Bu korkular yersiz olsa da engel olamayıp çalışmalarımızın yarıda kesilmesine neden oluruz. Böyle bir psişik korunmanın gerekli olduğu bir deneyim yaşamadıysam da, hem kendine güvenini sağlaması hem de yapılan işte güvenli bir ortam yaşanması için gerek görülürse kullanılabilir. Psişik Korunma Nasıl Sağlanır ? Araştırdığım kaynaklarda bu konuyla ilgili çok şey yazmamakla birlikte bir derleme olarak size sunmayı umuyorum. Psişik korunmanın birçok yolu olmakla beraber, genellikle kendinizi beyaz bir ışığın sardığını ve her hücrenize işlediğini düşünebilir. Bu ışığın hem bedeninizi, hem astral bedeninizi zararlı etkenlerden koruyacağını imajine edebilirsiniz. Bu saf beyaz ışık hep sizinle, hep sizi koruyacak şekilde yanınızdadır. Psişik korunmada tuz ve su ile yapılan ritüellerde önemli yer tutmaktadır. Su, pisişik dünyayı temsil etmektedir. Tuz ise toprak elementini temsil eden bir kristaldir. Bu sebeple az miktarda tuzun eritildiği su ile banyo almak size bir korunma sağlayabilir. Suyun psişik çalışmalarda önemi büyüktür. Zararlı etkilere karşı odanızda su bulundurmanız, elinizi suyun içinde bir miktar bekletmeniz, tamamen korunma niyetiyle banyo almanız her biri koruma sağlayacaktır. Psişik korunmanızı kendi inançlarınıza göre şekillendirebilirsiniz. Çalışmaya başlamadan önce dua okuyabilir, mum yakabilir veya sadece güzel şeyler düşünüp enerjinizi yükseltebilirsiniz. Bu yolda başarılı olmanızı ve isteklerinize kavuşmanızı Tanrı'dan niyaz ederim. Buğra - Spatyom.Com |
|
|
||||
|
||||
|
Sevgili Buğra,
Bu konuda bilgilendirdiğiniz ve deneyiminizden bahsettiğiniz için en içten dileklerimle sevgilerimi yolluyorum. Psişik korunma her çalışmadan önce yaptığım bi eylem. Bu çalışma korunma sağlıyomu yoksa psikolojimmi rahatlıyo bilmiyorum. Yine de çalışmalarda bana güven sağlıyo bunu biliyorum. |
|
|
|||
|
|||
|
Psişik korunma önemli, beyaz ışığı imajine ediyorum ben astral seyahat çalışmalarından önce bi huzur sağlıyo
![]() Teşekkürler Outface ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Astral projeksiyonu incelemenin ucu bucağı yok bu alanda yapılan çalışmaları ibretle izliyorum....
Bizimle paylaştıklarınız için sağolun Syn. Outface... |
|
|
|||
|
|||
|
Ben tuzlu suyu denemisdim ama tuzu fazla dökdüm
az miktarda tuzun yeterli oldunu bilmiyodum.Bu arada banyodan cikarken isterseniz bir kovanin yarisi kadar(ben öle yapiorum)su doldurup basinizdan asagiya döktügümüzde son derece bünyemiz rahatliyo ve yukardan asagiya dogru suyla beraber biseyler akip gidio bu aki gidenin kötü enerji oldugunu düsündügümüzde gercekten bünyemiz rahatliyo zeten bunu bi kitaptada okumustum .paylasim icin saolun
|
|
|
|||
|
|||
|
Ek bilgi;
Yanisira seyahate cikmadan once, psisik koruma adina yapilabilecek en onemli seylerden biri, vucutta bulunan negatif enerjiyi pozitife cevirdikten sonra seyahate cikmaktir. Bunun icin her iki elinizin parmaklarini acarak, derin bir saksidaki topraga daldirip bes dakika beklemeniz(negatif olan enerjinin aktigini hissedeceksiniz) veya beton bir duvara parmaklarinizi acarak avuc icinizi yapistirip bir bes dakika beklemeniz de gene negatif enerjinizi pozitife cevirip, size dingin bir dimag hazirlayacaktir. Yolculugun yarida kesilmemesi icin veya gorme ihtimaliniz olan varlik veya varliklarin negatif enerjilerini bu sekilde(kendinizdeki pozitif enerji ile) kolayca tolere edebilirsiniz. Ilk mesajdaki bilgiler cok faydali bilgiler olmus. Tesekkurler. |
|
|
|||
|
|||
|
Bir şey sormak istiyorum.Bunun astral seyehat ile bir ilgisi yok.Ancak,negatif enerjiler kontrolümüz dışında hayatımızda var oluyorsa ve dönem dönem tepe çakranın olduğu alan ağrı yapıyorsa ne yapmalıdır.Bir yıl içinde işim rezalet oldu,eşimden boşanıyorum,param asla olmuyor olsa da çaldırıyorum,oh artık yoluna koymaya başlıyorum dediğim anda da mutlaka zorlayıcı bir atraksiyon oluyor.Bu büyümüdür,negatif enerjimidir,yoksa bir beni yok etmeye yeminmi etmiştir??? acil yardım bekliyorum...
|
|
|
||||
|
||||
|
koruma=farkındalık
"Başına ne gelirse gelsin, karamsarlığa kapılma. Bütün kapılar kapansa bile, sonunda O sana kimsenin bilmediği gizli bir patika açar. Sen şu anda göremesen de, dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var. Şükret! istediğini elde edince şükretmek kolaydır. Sufi, dileği gerçekleşmediğinde de şükredebilendir." (Şems - i Tebrizi) |
|
|
||||
|
||||
|
bilgi için saol..!!!
|
|||
|
|||
|
altına imzamı atarım ekleyecek birşey yok ...
|
![]() |
«
önceki Konu
|
sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|